HADIAH PERCUMA | DISKAUN 30% | PENGHANTARAN PERCUMA

Chinoiserie, atau gaya Cina, bentuk seni atau gaya hidup yang berasaskan budaya tradisional Cina, mengandungi banyak unsur Cina dan menyesuaikan diri dengan aliran fesyen global. Memandangkan penggunaan gaya Cina semakin meluas, pakaian, bagasi, jenama solek dan barang kemas juga menambah lebih banyak elemen Cina pada produk mereka. Bagasi Jelly aomos adalah untuk menunjukkan citarasa kami dengan reka bentuk gaya Cina, sama ada baldu atau kapas dan linen, sama ada sulaman atau percetakan, yang reka bentuknya menjadikan beg kelihatan lebih elegan dan vintaj. Kami menambahkan banyak unsur budaya Cina pada beg tradisional, yang kedua-duanya memenuhi keperluan praktikal orang ramai pada masa kini dan mempunyai ciri estetika Oriental.

Beg Gaya Cina, Koleksi Musim Panas! 

chinese style bags

Kami menggunakan corak berukir, tanglung, dll, menunjukkan sepenuhnya daya tarikan budaya Cina, berusaha untuk memberikan pelanggan pengalaman yang gembira, mesra dan baru. Beberapa beg juga melakukan reka bentuk khas pada pegang tangan, diilhamkan oleh kraf tradisional Cina - periuk Tilang pasir ungu, pemegang diperbuat daripada kayu padu, membawa cahaya dan bertekstur, penuh dengan rasa klasik, suasana elegan. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, beg jenama besar lebih memihak kepada gaya Cina, siri musim bunga dan musim panas Gucci beg bercetak gaya Cina, siri musim bunga dan musim panas Louis Vuitton "beg musim bunga", beg bakul mandian, beg naga edisi terhad Versace. ...... di pentas antarabangsa, sepanjang masa "Angin Cina yang paling mempesonakan".


Ingin bergaya dan mempunyai warisan budaya?
Cantik dan elegan?
Suka gaya Cina tetapi masih kekal muda dan bertenaga?
Dengan mengikuti jeli aomos, setiap gadis boleh menjadi "anggun" dan mencari gaya hidup yang paling sesuai di dunia untuk dirinya sendiri. Setiap beg kami menyampaikan simbolisme bertuah budaya tradisional, menemani anda dalam detik-detik penting dalam hidup anda!

Beg Gaya Cina, Koleksi Musim Panas! 

chinese designer bags

Tinggalkan komen

Sila ambil perhatian, komen mesti diluluskan sebelum ia diterbitkan